13.07.2017 г., 13:21 ч.

Тази глупава думичка 

  Поезия
230 1 1

Тя ти звучи толкова страшно - 
едва ли не като заклинание
да дойдеш при мен
и да кажеш „И аз",
като покана 
да направиш онази
голямата 
Кралимарковска крачка,
след която вече светът 
няма да бъде същият.

Затова ти я казвам само наум.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??