Jul 13, 2017, 1:21 PM

Тази глупава думичка 

  Poetry
232 1 1

Тя ти звучи толкова страшно - 
едва ли не като заклинание
да дойдеш при мен
и да кажеш „И аз",
като покана 
да направиш онази
голямата 
Кралимарковска крачка,
след която вече светът 
няма да бъде същият.

Затова ти я казвам само наум.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??