3.07.2019 г., 16:50 ч.

Тази моя любов 

  Поезия » Любовна
439 0 0

Тази моя любов,

Загнездила се в душата ми.

Като буря,

Ветрове все гони.

Тази моя любов,

Отхвърляна, очаквана

Предизвикваща злорадите хорски погледи.

Тази любов,

Дето е на всички в устата.

Аморална била,

Трябвало да е минала,

И какво ли не още .

Тази моя лудост,

Дълга, безостатъчна.

Притискам я все до сърцето си,

И още наричам я

Обич.

 

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??