25.01.2009 г., 23:02 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
897 0 2

Това е последната ни нощ със теб,
за последно го правим може би!
Остави да пламне тялото ти, бъди такъв,
какъвто се чувстваш тази нощ...
Всички игри да изиграем наред
и да се слеем с греха,
шшш, не говори и не питай нищо,
опознай тайните ми тази нощ...
Разкъсай си веригите, ела,
ела да се насладим на любовта тази нощ!
Затвори си очите,
без дъх да летим в небесата!
Отброяването назад започна,
раздялата е много близо,
остави да се запали тялото ти!
Да се насладим на всяка една минутка...
всички забрани да пробием,
стъпка по стъпка да се приближим
до греха тази нощ!!!
Разкъсай си веригите и ела
да се насладим на греха тази нощ!
Затвори си очите и без дъх ме остави,
нека полетим в небесата!
Тази нощ...

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??