5.11.2008 г., 20:31 ч.

Тази нощ 

  Поезия
940 0 9

Тази нощ ще съм красива,

тази нощ ще съм като цвят разцъфнал,

даже тъгата ще ми отива,

ще съм като Пепеляшка на бал...

Тази нощ очите ми ще грееят

и злато ще блести в косите ми,

тази нощ всички ще немеят,

щом видят огъня в очите ми...

Тази нощ на тебе е обречена

и твоя ще съм тази нощ, разбра ли?

Тази нощ очаквана, далечна

в сънищата свои не видя ли...?

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??