4.09.2010 г., 23:50 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Бели стихове
621 0 0

                 Тази нощ   

 

            Когато си заспал,

            тихо ще те погаля,

            ще се усмихна бавно и

            мъката ще си забравя.

            Когато се събудиш,

            в две очи ще погледна

            и в ръцете ти мили  

            поглед аз ще вперя.  

            Любовта, що в мен кипи,

            жадно целувка  

            от тебе ще отпий.

            Тази вечер навярно не спиш,

            щом твоето сърце  

            за мен тихо трепти.  

 

         04 09 2010г.                      ЕПЙ 

         гр. Ловеч    

 

© Елена Йовевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??