Тази нощ
Когато си заспал,
тихо ще те погаля,
ще се усмихна бавно и
мъката ще си забравя.
Когато се събудиш,
в две очи ще погледна
и в ръцете ти мили
поглед аз ще вперя.
Любовта, що в мен кипи,
жадно целувка
от тебе ще отпий.
Тази вечер навярно не спиш,
щом твоето сърце
за мен тихо трепти.
04 09 2010г. ЕПЙ
гр. Ловеч
© Елена Йовевска All rights reserved.