4.07.2006 г., 9:24 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
1711 1 14

Тази нощ как не исках да съмне.
Тази нощ се опивах от тъмното.
Тази нощ исках бури и тътени.
Тази нощ... с колко обич отвърна ми.
Тази нощ и луната ревнуваше.
Тази нощ тя надничаше в спалнята.
Тази нощ ти, луна, не пътуваш ли?
Тази нощ... остави ни нас двамата.
Тази нощ бе нощта на обричане.
Тази нощ беше страстна и праведна.
Тази нощ беше нощ на обичане.
Тази нощ... ще е нощ незабравена.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??