6.07.2023 г., 13:22 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
390 0 2
         Тази нощ

 

Тази нощ все за тебе си мисля,

тази нощ е вълшебна, мечта,

ти си нежност, любов и надежда –

светлина от далечна звезда.

 

Тази нощ приеми ме такава,

приеми ме със твойто сърце,

приеми ме далечна и близка

с цветовете на синьо небе!

 

Много нежно ще бъда до тебе,

ще се слея със лунната нощ,

целуни ме във спрялото време,

а над нас ще е звезден разкош!

 

Не, не тръгвай, не искам раздяла,

ще прегърна и теб и нощта!

Ще се сгуша до теб във забрава,

ще обичам, обичам с душа.

 

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??