27.05.2013 г., 9:40 ч.

Тази нощ съм твоя 

  Поезия
438 0 3

Тази нощ съм твоя.

Цялата, и с всичко.

Вземи каквото искаш

и от каквото се нуждаеш.

Сама веднага бих ти дала

от хубавото, сладкото, от идеала.

Но зная - ти решаваш.

Ще вземеш болката,

сълзите и раздялата,

парчетата от слънце и

от дъжд разядени,

тъгата ме излъга,

на отчаянието се предадох...

Мълча разкаяно в полите на зората.

На себе си, а не на теб говоря.

Та ти по нишки ме познаваш.

Аз виждам -

тази нощ съм твоя.

Вземи ме.

Само с теб съм цяла.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??