31.07.2018 г., 1:16 ч.  

Тази усмивка, която освобождава... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
563 2 6

Тази усмивка, която освобождава...

 

Ще ни покаже някой как се лети,

но няма да лети нашия полет...

 

Ще ни покаже някой как се мечтае,

но няма да копнее мечтанията ни...

 

Ще ни покаже някой как се живее,

но няма да иска да живее живота ни...

 

И въпреки това във всеки полет,
във всеки живот, във всеки сън,

 

следа ще оставя той в нас винаги 
и тази смела, единствена усмивка...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??