Jul 31, 2018, 1:16 AM  

Тази усмивка, която освобождава... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
570 2 6

Тази усмивка, която освобождава...

 

Ще ни покаже някой как се лети,

но няма да лети нашия полет...

 

Ще ни покаже някой как се мечтае,

но няма да копнее мечтанията ни...

 

Ще ни покаже някой как се живее,

но няма да иска да живее живота ни...

 

И въпреки това във всеки полет,
във всеки живот, във всеки сън,

 

следа ще оставя той в нас винаги 
и тази смела, единствена усмивка...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??