14.10.2018 г., 18:21 ч.

Тази вечер 

  Поезия » Любовна
359 0 1


Тази вечер всички светлини угаснаха.
Тази вечер няма звезди, 
няма я и ярката луна, 
която осветяваше стаята ми преди да заспя. 
Тази вечер не виждам образа ти. 
Усещам самота и дълбока празнота. 
Тази вечер сякаш времето спряло е, 
но до кога?
Тази вечер ми се иска реалността да беше различна. 
Тази вечер осъзнах какво е наистина да искаш нещо, а да не можеш да го имаш. 
Тази вечер осъзнах какво е да си жив,

а да не можеш да живееш. 
 

© Кейси Всички права запазени

🌙

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тази вечер се е случило нещо много съществено и ти си го казала в хубав свободен стих, Кейси!
Предложения
: ??:??