13.10.2007 г., 10:52 ч.

Тази вечер е щастлива 

  Поезия
594 0 10
 

Тази вечер съм много щастлива.

Без да знам откъде се взе

и получи ми се сполучлива

една среща, в едно мазе.


Една музика, едни хора,

приятно скрити в цигарен дим.

Едно чувство след много умора,

един свежо отпускащ джин.


Един поглед от закачлив спомен,

един звук от неизвестен свят.

Едно топло ми стана, много.

И се усмихнах, и се сгрях.


И позабравено се развълнувах

(не помня за пръв път откога)

и се прочистих, и попътувах

за малко с цигарената мъгла...


Тази вечер ми е приятно,

че съм жива, че съм така...

Утре сутрин, вероятно,

ще... пазя спомена за вечерта...

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??