10.11.2008 г., 10:52 ч.

Тази вечер продажба на души 

  Поезия » Философска
1131 0 4

Слънцето и луната се разминаха на кръстовището.
Тъмните сенки започнаха да излизат.
Кръвта кипна и бясно запрепуска във вените.
Ярки светлини засвяткат и образуват рога.
Входа тази вечер е безплатен
влизай и се настанявай.
Поръчай чаша със сълзи -
днес плащаш една, получаваш две.
Танцувам за теб върху масата
продавам си душата.
Зашивам си нова кожа.
Гримирам си сърцето,
така достатъчно добра ли съм?
Пияна трезвеница съм.
И се оглеждам в очите на дявола.
Нищо не струва, а плащаш прескъпо

за измислен свят с огледални стени,

в които крещиш кой е лицемер?

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??