24.11.2021 г., 10:26 ч.

Те ще ни гледат отгоре 

  Поезия
330 0 0

   

  Те ще ни гледат отгоре

      В памет на загиналите в катастрофата граждани на Република Северна Македония и на българите, загубили живота си при пожара в старческия дом във варненското село Рояк   

 

Малки звездички в небето,

светъл е техният път,

в болка се свива сърцето,

с мъка очите блестят.

 

Думите трудно изказвам,

няма за страшното лек,

нека във нас да запазим

спомен за тях занапред!

 

Братска ръка да протегнем,

нека да бъдем добри!

Думи с любов да изкажем,

когато душата боли!

 

Лек да е пътят им светъл,

там да намерят покой!

Те ще ни гледат отгоре,

там сред звездите безброй…

             Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??