25.05.2015 г., 17:39 ч.

"Театър" 

  Поезия
409 0 1

Изгубих се във сенки от тревога,

удавих се в море от страх.

И зная вече, аз не мога,

да бъда тази, дето бях.

 

Сега съм своя сянка бледа,

забравила съм даже да се смея.

И ето, всеки може да погледа

театъра, във който аз живея.

 

Тук аз съм главната актриса

и пак аз, аз съм режисьора.

Но никой, никой не поиска,

с мен да играе в главна роля.

 

Това последен монолог е.

Уморих се вече от играта.

Не театър е това, живот е!

Ала на сцената изгубих си душата...

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??