Изгубих се във сенки от тревога,
удавих се в море от страх.
И зная вече, аз не мога,
да бъда тази, дето бях.
Сега съм своя сянка бледа,
забравила съм даже да се смея.
И ето, всеки може да погледа
театъра, във който аз живея.
Тук аз съм главната актриса
и пак аз, аз съм режисьора.
Но никой, никой не поиска,
с мен да играе в главна роля.
Това последен монолог е.
Уморих се вече от играта.
Не театър е това, живот е!
Ала на сцената изгубих си душата...
© Нал All rights reserved.