13.11.2007 г., 7:51 ч.

Теб 

  Поезия
521 0 3
Момче, по-бяло от снега,
търся аз в нощта.
Но сън ли си или реалността -
това кога ще разбера?
Падам сама във мрака,
но някой ме държи.
Обръщам се и поглеждам,
че това си ти.
Затварям си очите
и си мисля, че вече си реален,
но когато ги отворя, съм сама
в леглото и разбирам, че е сън.
Излизам аз навън да се разходя,
но отново търся твоите очи
по-прекрасни от нощта.
Но не ги откривам и тичам
в тъмнината към гората.
На колене седя пред езерото,
а кървави сълзи падат от моите очи.
Но някой ме прегръща и сълзите ми обърсва
и видях в нощта, че това си ти, но вече си реален -
по-прекрасен от преди.

© Стефи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??