9.01.2012 г., 1:20 ч.

Теб да докосна... 

  Поезия » Любовна
3261 0 62

                

             

 

 

                   душата ти,

                   в облак приютена

                   бяла птица,

                   в съня ми прелита,

                   с полет ефирен

                   към мене изписва

                   послание нежно

                   и мило…

 

                   и тихо луната

                   пътека ми сторва

                   от бели

                   звездици – мъниста,

                   теб с любов

                   да докосна,

                   теб да целуна с очи

                   и помилвам…

 

 

          http://www.youtube.com/watch?v=Ysy7h0pjb9w 

 

 

             Музика > So Long My Friend - Yanni

 

                  художник - Jurgen Gorg

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??