30.10.2008 г., 19:19 ч.

Теб, но не и себе си 

  Поезия » Философска
815 0 5
Теб, но не и себе си

Загубих теб, но не и себе си!
Въпросите неотговорени във въздуха витаят...
Загубих теб, заради себе си!
И демони, и ангели оставих да ридаят...

Помилвах теб, но не и себе си!
Някак си забравих да мечтая...
Помилвах теб, осъдих себе си!
Попаднах в ада, а вървях към рая...

Намразих теб, но не и себе си...
... и дяволи ме гледаха в очите!
Намразих теб, заради себе си!
А всички казват, че съм от добрите...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??