3.08.2007 г., 23:43 ч.

Теб открих 

  Поезия
795 0 10

Теб открих


Очите ти открих сред други хиляди.

С притегляща сила, с цвят на кобалт.

Блестяха те в деня ми като бисери.

Блестяха те като звезди в нощта.


Ръцете ти открих сред други хиляди.

С много нежност, сила, красота,

те галеха лицето и косите ми

и даваха ми сигурност в нощта.


Сърцето ти открих сред други хиляди.

То ми показа вълшебството на любовта.

То даде светлина на сивите ми дни

и топли ме безрезервно в нощта!

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??