Aug 3, 2007, 11:43 PM

Теб открих 

  Poetry
794 0 10

Теб открих


Очите ти открих сред други хиляди.

С притегляща сила, с цвят на кобалт.

Блестяха те в деня ми като бисери.

Блестяха те като звезди в нощта.


Ръцете ти открих сред други хиляди.

С много нежност, сила, красота,

те галеха лицето и косите ми

и даваха ми сигурност в нощта.


Сърцето ти открих сред други хиляди.

То ми показа вълшебството на любовта.

То даде светлина на сивите ми дни

и топли ме безрезервно в нощта!

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??