ТЕБЕ желах и
ТЕБЕ сънувах.
за ТЕБЕ мечтах,
ТЕБЕ от НЕЯ ревнувах.
СЕБЕ си проклинах,
със СЕБЕ си спорех насън.
СЕБЕ си намразих,
че с ТЕБЕ не съм.
ТЯ беше със ТЕБЕ,
ТОЙ беше със МЕН,
но вътре в СЕБЕ си знаех,
че ТИ си за мене роден.
04.12.2007
© Гергана Цветкова Всички права запазени
Поздрав!