8.03.2010 г., 0:43 ч.

Тежка глътка... 

  Поезия » Източни форми
826 0 19

Тежка глътка-страх.

Криво гърло-истина.

Вярата кашля.

        ...

Подкова-спомен.

Впрегнати съмнения.

Обязден въпрос.

        ...

Прашни надежди.

Буйни гриви-мечти.

Завой-отговор...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??