Mar 8, 2010, 12:43 AM

Тежка глътка... 

  Poetry » East forms
830 0 19

Тежка глътка-страх.

Криво гърло-истина.

Вярата кашля.

        ...

Подкова-спомен.

Впрегнати съмнения.

Обязден въпрос.

        ...

Прашни надежди.

Буйни гриви-мечти.

Завой-отговор...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??