5.09.2021 г., 15:48 ч.  

Tежко̀ ви! 

  Поезия » Хумористична
529 5 17

"... напиши някоя глупост за разнообразие." - Генек

 

 

Ще взема вечерта, по тъмно,
ей там сред онзи храсталак,
съвсем небрежно... Да се гръмна,
че  пѝсна ми и още как!

 

То графомания, то вопли –
не оцениха ме дори!
Додето реотанът стопли
и ненадейно изгори.

 

Затуй хабя куршуми нови
и всеки ще е посребрен,
че вампирясам ли – тежко̀ ви!
Ще публикувам нощ и ден!

 

Ако смъртта ми ме направи,
безсмъртна – ще умра от смях.
Овни – инати и корави –
дори смъртта странѝ от тях.

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??