27.09.2009 г., 1:03 ч.

ТеКеЗеСарска 

  Поезия » Друга
712 0 4

Арогантно усмихнат и надменно прецизен,

Колоритен и нежен - съвършен джентълмен.

Рогоносно-замаян - къпан, вчесан, зализан,

Актуално перверзен и на свалките фен.

Всичко в мен е ужасно - поза, пошлост, измама,

Ала странно, но всявам доброта и печал.

Трудно с мен се живее, както казва ми мама -

Ала с лесното винаги си напълно умрял.

Просто пиша си глупости, а чете ли ги някой?

Изобилства ли мисъл във мойте слова -

Кой отгоре диктува и защо теб те няма,

А когато той спре - ти ще спреш ли сама?

 

Е - завършен е само животът!

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??