Тишината – в легато.
Дъхът е почти в пианисимо.
Нежни връхчета вятър
безкрайност лирична описват.
Светлооки звезди
сресват с пръсти перчема на времето.
Всеки страх от преди
е до риска от грешка отмерен.
Тишината мълчи,
уловена в заспало юмруче.
Няма как да горчиш,
ти Живот – текст за песенно случване.
© Мария Панайотова Всички права запазени