21.08.2008 г., 14:49 ч.

Телефонна любов 2 

  Поезия » Любовна
903 1 9
Телефонна любов

Пак съм аз!
                     Досаден ли съм вече?
Млъквам.
Двамата мълчим.
О, Боже мой, защо си тъй далече?...
Секундите текат.
И двамата мълчим...

Опитвам се да кажа нещо...
Ти търпеливо чакаш на слушалката.
Обичам те!
                    Това е всичко!
... И пак настава
                              мълчалива пауза.

Неловко е.
                    И двамата го знаем.
Прикриваме го,
                            ала си личи...
Обичам те! - за кой ли път повтарям.
Не отговаряш.
Двамата мълчим...

© Иван Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??