22.08.2008 г., 10:44 ч.

Телефонна любов 3 

  Поезия » Любовна
1073 0 6
* * *

Затворихме слушалките...
                                   И гласовете ни
останаха затворени
                             в мълчание.
Съдбовно,
               като гилотина,
над тях висеше
                      премълчаното...

Аз знам,
            че ще си тръгнеш
                                     някой ден...
Че пак самотен
                      ще се скитам в мрака...
Че ще се връщам
                         там, където бе,
но вече никой
                     няма да ме чака.

Аз знам,
            че ще си тръгнеш
                                     някой ден...
Тъй както другите,
                          преди теб,
                                         си отидоха...
Върви!
          Дойде и твоят ред...
Накрая
           май и аз
                        ще си отида...

© Иван Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??