28.03.2020 г., 19:25 ч.

Телефонна любов (Несподелена) 

  Поезия » Любовна
851 0 0

Телефонът ми звънна

и обади се тя,

в мен по нея безмълвно

луд копнеж закрещя.

 

Но по работа само

тя ме търси, уви,

и любовната рана 

моя все тъй кърви.

 

Явно нулев е шансът

да сме заедно днес –

не ми дава аванси,

няма грам интерес.

 

Но отхвърлил най-накрая

земния палиатив,

ще се връщам във съня ѝ

и ще бъда там щастлив.

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??