20.02.2005 г., 21:10 ч.

Тема с Две вариации 

  Поезия
787 0 1

Гравитират
ангели бели.

Есен е
и листопадно
позлатените мисли
трансцендентират
във междучелие.

Озарен е,
              
който Го слави
и с песен,
                      

и със кимвали,
   

и с виолончели.
                    

Левитирам
над петоевангелие.





ВАРИАЦИЯ І

             
Листопадно
и в песен
              

с виолончели
гравитират ангели
бели,

които
                        


и със кимвали
          

трансцендентира.
Озарен е
от позлатени мисли
във междучелие

Го слави

есен е

                                           @@@@@@
                                          
м
                                        
а
                                  
р
                          
и
                    
т
            
и
        
в
  
е
Л

н_а_д___п_е_т_о_е_в_А_Н_Г_е_л_и_е.






ВАРИАЦИЯ ІІ

..И ангели на5_и
5_оевангелно
Го славят
с кимвално
6_ствие
от есени

трансцендентира
                    
ли100_пад от мисли
  
в бело2_рие
на м/учелия
и с виолончели
е
позлатено
туй озарение
което
левитира
        

над 5_олиние
от гравитации.

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??