7.10.2009 г., 12:29 ч.

Теменуги... 

  Поезия
615 0 14

                              ... хайде... 

 

... прати ми ги -
всичките
нека в лилаво
да стеле нощта...

теменужена ласка
да тлее в ръцете
и по струните вечер
да гасне денят...

и когато съм
толкова

истинска

колкото само
очите разбират

и когато съм
цялата

искреност

колкото само
в сълзите прозира...


ме прегръщай до болка
постилай мига
с малки капки
безкрила надежда

за да стопля ръцете си
с тиха мечта…

 
с теменужена
в тихото...

нежност...

                                                    ... темпо...

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??