... прати ми ги -
всичките
нека в лилаво
да стеле нощта...
теменужена ласка
да тлее в ръцете
и по струните вечер
да гасне денят...
…
и когато съм
толкова
истинска
колкото само
очите разбират
и когато съм
цялата
искреност
колкото само
в сълзите прозира...
…
ме прегръщай до болка
постилай мига
с малки капки
безкрила надежда
за да стопля ръцете си
с тиха мечта…
с теменужена
в тихото...
нежност...
© Бехрин All rights reserved.