11.05.2012 г., 11:56 ч.

Теменужени нощи 

  Поезия » Любовна
699 0 2

 

Когато вечерницата звезда

 се изкачи на небесния свод

 да блести и сгрява света,

до мен достига от горския брод

 ароматът на много цветя.

Между тях разпознавам любим

 аромат на теменуга в нощта.

Той ме докосва и гали самин

 с аромата на твоята ръка .

Тогава съм oт щастие просълзен

 и се потапям в мечта

 да бъда с теб някой ден

 и слънцето трие сълзите ми сутринта -

 тези сълзи с аромат, напоен

 на теб и теменужена красота.


10.05.2012

Този стих е поздрав за всички откровенци, които се отбиват в страницата ми тук.

Направила съм едно малко клипче със мои снимки на теменужки, вдъхновили ме да напиша стиха.

 

http://www.youtube.com/watch?v=S2jEzg4osBU&feature=BFa&list=LLv2Qt4-LJfjj8-aVj_CnjGQ

Сърдечни поздрави и пожелания за щастливо лято!

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??