17.03.2004 г., 21:08 ч.

Теменужки 

  Поезия
1138 0 0

Саксия свежи теменужки
получих за рожденния си ден.
Лилаво-синият им плюш обгръща
и топли леденото ми сърце.
Напомнят ми очи, нявга обичани
и аромат лек, до болка познат.
Очи дето вече не мога да виждам,
защото времето не тръгва назад.
И все пак поне Те са щастливи,
че с мойта обич в саксия... са запазени,
а колко други като тях красиви
от нечий крак...незнайни....са погазени.

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??