3.04.2009 г., 9:59 ч.  

Теменужки за теб 

  Поезия » Любовна
911 0 10

 
Откъснах теменужки,
нежни и красиви.
Обич те даряват,
нищо, че са сини.


Ухаят теменуги
с упойващ аромат.
Синевата сбрали
в малкия си цвят.

Теменужки сини -
за теб ги бера.
Обич ти дарявам
с букетче от цветя.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??