25.01.2008 г., 17:05 ч.

Терзание 

  Поезия » Друга
570 0 0

Остави ме да кървя на леглото.

Ела утре за следващия рунд.

Запази моя образ ясен и красив.

Докато синините пожълтеят, раните зараснат.

 

Когато сънувам, сънувам твоите устни.

Когато сънувам, сънувам твоите целувки.

Когато сънувам, сънувам твоите юмруци.

 

Захвърляш ме в разбито състояние.

Да не мога да прогоня болката.

Достатъчно дълго, докато изтръпна.

Достатъчно дълго, за да изчезна.

 

Казваш, че не и мислеше злото?

Казваш, че така е най-добре?

Казваш, че от това имам нужда?

Нали все пак ти реши?

 

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??