5.10.2023 г., 12:28 ч.

Тест 

  Поезия » Хумористична, Философска
293 1 1

Есенно време-време за свалки

с гаджета дърти, с гаджета малки.

Всеки напада, как го разбира-

със лимонада или пък с бира.

 

Аз, понеже съм си дъртак

ползвам в атаката френски коняк.

Тя,,,жертвата" нова, ако е точна,

със ,,Арманяк" ще я започна.

 

За да си тръгне здрав мохабета

ще си забием по две питиета.

После,естествено, ще да решим

до колко грамажа да продължим.

 

Ако женичката пийне 5-6,

не е издържала моя си тест.

Трябва при 2-3 тя да престане,

ако иска мен да ме хване.

 

Щото напий ли се, стига, до тук!

Явно е някой местен боклук.

Аз не обичам отпадъци разни.

Пийне ли повече, просто ме дразни.

 

Искам ,,обектът" да пие два шота,

за да ми стане жокер в живота.

Само аз трябва да ям и пия.

Мадамата порка ли-я зарежи я!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??