Есенно време-време за свалки
с гаджета дърти, с гаджета малки.
Всеки напада, как го разбира-
със лимонада или пък с бира.
Аз, понеже съм си дъртак
ползвам в атаката френски коняк.
Тя,,,жертвата" нова, ако е точна,
със ,,Арманяк" ще я започна.
За да си тръгне здрав мохабета
ще си забием по две питиета.
После,естествено, ще да решим
до колко грамажа да продължим.
Ако женичката пийне 5-6,
не е издържала моя си тест.
Трябва при 2-3 тя да престане,
ако иска мен да ме хване.
Щото напий ли се, стига, до тук!
Явно е някой местен боклук.
Аз не обичам отпадъци разни.
Пийне ли повече, просто ме дразни.
Искам ,,обектът" да пие два шота,
за да ми стане жокер в живота.
Само аз трябва да ям и пия.
Мадамата порка ли-я зарежи я!
© Георги Янков All rights reserved.