11.04.2013 г., 13:00 ч.  

The end 

  Поезия » Любовна
737 0 2

Вчера си тръгна.
Взе всичко със себе си.

Нощта ми се скри 

в тъмносива мъгла.
Прегърнах безмълвен
спомени дремещи,
изгубен в една
непосилна тъга.
А утрото траурно
върза очите ми.
Няма "златенце",
"слънчице",
"щастие мое"...
С изгрева кървав
погребвах мечтите си.
В нашата приказка
вече няма герои.
Не ти казах сбогом.
Не помахах с ръка.
Надеждите, думите
в гърлото скрих.
Не вярвам във Бог,
но го моля сега
за здраве и щастие

в твоите дни.

 

 

 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??