Днес съм само отсъствие.
Отсъствам от себе си,
от ненужния свят,
от мислите на другите.
Предчувствие без опора
в пещерата на егото...
невидимо островче
в архипелага на заблудите.
Мирисът на бор и ковчег
всяват утеха...
Дъжд с мръсни пръски
е бъдещето
на времето потекло обратно.
Виждам се вече и в насрещния влак.
Countdown до сблъсъка -
в него завинаги вречен съм.
Вариант за резерва -
трагичното разминаване!
https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
© Младен Мисана Всички права запазени
Отсъствам от себе си,
от ненужния свят,
от мислите на другите."
Силна творба! Поздравления!