4.11.2011 г., 6:18 ч.

The reason/ Причината 

  Поезия
778 0 0

Аз съм причината

за доброто

и лошото

за многото

и малкото

за всичко

и нищо

за даровете

и тъгите

 

Аз съм причината

за усмивките

и сълзите

за кошмарите

и мечтите

за думите

и лъжите

за радостите

и обидите

 

Тъй като

аз съм причината

най-лошата

и

най-обичаната

ти давам абсолютна свобода

когато искаш

да ме пратиш на

май...

 

 

 

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??