Аз съм причината
за доброто
и лошото
за многото
и малкото
за всичко
и нищо
за даровете
и тъгите
Аз съм причината
за усмивките
и сълзите
за кошмарите
и мечтите
за думите
и лъжите
за радостите
и обидите
Тъй като
аз съм причината
най-лошата
и
най-обичаната
ти давам абсолютна свобода
когато искаш
да ме пратиш на
май...
© Вяра Ангарева All rights reserved.