19.09.2008 г., 8:31 ч.

thebestdamnthing 

  Поезия » Бели стихове
498 0 7

най-доброто нещо което можеш да направиш

е да си поръчаш личен астролог

да ти казва че

Транзитния ти период

започва от утре

и не трябва да отказваш нищо

- пари, цигари, ракия, любов

кой каквото има да дава

 

най-доброто нещо което можеш да направиш

е да затвориш дяволите

зад дебели решетки

да им се плезиш от време на време

когато ти съобщят че кредитната карта

е изпразнена

и да не ти пука от нищо

- дъжд, обещания, скука, любов

Кой каквото има да взима

 

най-доброто нещо което можеш да направиш

е да сътвориш четвъртък
обратно на логиката

да правиш събитие  Кучо

вървейки по спирките на утрото

и да си

- уникален, единствен, неотразим

кой каквото има да казва


най-доброто проклето нещо...

ще се пофръцкам малко в Париж

ама друг път

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??