25.12.2007 г., 13:18 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
718 0 4

Ти, който гледаш към мен всеки ден.

Ти, който мисли таиш за мен.

Ти, който никога нищо не каза.

Ти, който се боеше да не бъдеш отрязан.

Чуй ме, Аз така като теб се боя

и така като тебе мълча.

Ако очакваш нещо от мен,

по-добре забрави.

Дума не ще промълвя,

защото и Аз се боя.

Не бива така си повтарям Аз всеки ден.

Не бива така си повтаряш ти всеки ден,

но уви щом мълчим,

щом се боим,

безразлични ще си стоим...

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??