25.10.2008 г., 9:11 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
597 0 2
Ти

Ти си тръгна.
И ми взе страстта!
Страстта да живея.
Страстта да обичам.

Ти си тръгна.
И ми взе любовта!
За да мога
да ти пиша писма " до поискване"!

Ти си тръгна.
Взе ми и силата!
Силата, с която си слагах маски.
Силата, зад която криех тъгата си.

Ти си тръгна.
Взе ми живота!
За да мога просто да дишам.
За да не мога повече да съм себе си!

Ти си тръгна.
Почти всичко ми взе.
Остави ми само частица от себе си
и спомена, че съм те обичала!

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??