25.10.2008 г., 10:36 ч.

Ти 

  Поезия
524 0 2
 

                      Ти                 

 

Ти си този, когото сънувам

ден и нощ в моите мисли...

Ти си обичта на сърцето - заблуда,

за която вярвам и умирам!

 

Ти си полъхът на живота,

ти си моето удушниче за щастие.

Без тебе не ще задишам

както вчера, както днес...

 

Ти си моето бъдеще, мили,

по тебе вървя като дъгата,

Без тебе не чувствам,

разби ли всички твои тревоги!?

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??