24.06.2007 г., 11:33 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
1093 0 5

Нямах нищо, бях сама,

болеше силно моята душа.

Появи се ти, всичко промени,

животът набързо улесни.

 

Учудена сама седя,

мислите не мога да наредя.

Твоята любов е тук,

не искам да съм с друг.

 

Краят не измислям аз,

седя и мъча се вече час.

Колкото и да се увличам,

само теб си те обичам.

 

© Вики Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??